Velkommen til Guitar Hero Repair, Internetts førstevalg når det gjelder reparasjon av ødelagte Guitar Hero trommer og gitarer.

Hvis du er ute etter reparasjonssett for en gitar anslagsenhet som ikke virker eller som gir dobbel slag, eller du har en tromme eller symbal som er ødelagt eller uten respons, har du kommet til rett plass. Ta en titt under vår seksjon for reparasjoner – alle våre reparasjonssett kommer med komplette instruksjoner som er lette å følge.

Vi tilbyr de fleste deler til Guitar Hero tilbehøret som nye trommepad’er, symbaler, tromme pinner, symbal skruer, symbal kabler, adaptere for dobbel bass pedal og masse mer i vår GH dele butikk.

Ta en titt på våre spill anmeldelser og spesial tilbud på billige spill og spill konsoller til lave priser. GuitarHeroRepair.com tilbyr svært gode priser. Vi gir deg også de siste nyhetene på nye utgivelser som DJ Hero og Band Hero med komplette innholdslister slik at du får vite hvilke sanger / låter du skal se etter.

I vår seksjon for hjelp skal vi prøve å svare på de spørsmål du måtte ha rundt Guitar Hero. Hjelp oss å bygge det største og beste biblioteket for reparasjoner som finnes på nettet slik at du kan få fikset din egen enhet!

Takk og fortsett å rocke!

 

Comments

Comments are closed on this page.