Selamat datang ke Guitar Hero Repair, sumber nombor 1 di internet untuk memperbaiki gitar dan dram Guitar Hero yang rosak.

Jika anda sedang mencari jalan penyelesaian untuk memperbaiki strummer gitar anda yang tidak berfungsi, mahu pun pad dram atau simbal yang rosak, anda sememangnya telah datang ke tempat yang betul.  Jika anda lihat seksyen Repair kami, anda akan dapati bahawa semua Repair Kit kami datang dengan garis panduan yang lengkap serta mudah difahami dan diikuti.

Kami menawarkan pelbagai produk-produk pengganti untuk instrumen Guitar Hero termasuk pengganti pad dram, kayu dram, skrew simbal, kabel simbal, adaptor untuk double bass pedal dan banyak lagi di GH Parts Store kami.

Jangan lupa untuk melihat game review kami serta tawaran-tawaran istimewa untuk permainan dan juga konsol-konsol pada harga yang berpatutan. Tawaran di GuitarHeroRepair.com sememangnya yang terbaik di kawasan anda. Kami juga akan menawarkan berita terkini untuk permainan-permainan yang baru dilancarkan seperti DJ Hero dan Band Hero beserta set list yang lengkap supaya anda dapat melihat lagu apa yang terkandung di dalamnya.

Di seksyen Help kami pula, kami akan cuba menolong anda sekiranya anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan Guitar Hero.  Bantu kami untuk membina tempat memperbaiki yang terbesar dan terbaik di laman web supaya anda dengan mudahnya dapat membetulkan sendiri instrumen anda!

Terima kasih dan keep rocking!

(With thanks to Linda for the translation!)

 

Comments

Comments are closed on this page.